• 规模化生产或为AI发展方向 2019-04-20
  • 韩国1500吨级舰艇疑似发生爆炸 一人重伤 2019-04-20
  • 回复@笑傲江湖V:7000 2019-04-01
  • 民政厅“挪公款盖私房”实属集体腐败 2019-04-01
  • 【理上网来·喜迎十九大】中国特色社会主义是实现伟大梦想的旗帜 2019-03-23
  • 我指的是支持楼主允许企业和灵活就业及专家型科技工作者可以根据自己身体状况灵活选择退休年龄。 2019-03-20
  • 北欧的千湖之国被选为2018全球最幸福国家 2019-03-09
  • “2018上影之夜”姜文等为“谢晋经典电影回顾展”揭幕 2019-03-05
  • 这些“难民”大部分好吃懒做,无一技之长,犯罪率又高,你要接回去就噹祖宗供着吧。[哈哈] 2019-03-04
  • 连续吊打昔日宿敌!残阵蓝队扬威 伊朗日薄西山巅峰不再 2019-03-04
  • 习近平会见蒙古国总统巴特图勒嘎 2019-03-04
  • 习近平春节前夕赴江西看望慰问广大干部群众 2019-03-01
  • 女性之声——全国妇联 2019-03-01
  • 甘肃省在全国率先实现食药稽查执法数字化 2019-02-24
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-02-24
  • 广东十一选五
    各地
    资讯
    当前位置:广东十一选五 >> 公共英语 >> PETS一级 >> 阅读指导 >> 2019年3月公共英语一级阅读模拟试题

    广东十一选五任一计划:2019年3月公共英语一级阅读模拟试题

    广东十一选五   2019-03-21   【

    2019年3月公共英语一级阅读模拟试题

      第一篇

      Everyone knows that if a dog's ears are up and its tail is wagging vigorously,it is definitely pleased to see you.but now scientists using a robot have found that the way dogs use their tails is more complicated than we thought,and that dogs which wag them to the left may be more friendly.The animal psychologists discovered that when real dogs approached a life-sized robot dog,they were less cautious about it when it was wagging its tail to the left,while if it was wagging its tail to the right,far fewer dogs approached it in a confident manner.

      In the first experiments,56 percent of the animals approached the model without hesitation when the tail was wagged to the left,while only 21 percent did so in the other situation.When the researchers excluded(排除)owners from being present,the result were: 31 percent of the dogs approached continuously when the tail was wagging to the left,while only 18 percent did so when it was on the right.

      Animal psychologist Roger Mugford said it added to the growing evidence that dogs were even more complicated communicators than the animals more closely related to man such as monkeys.He said,“We know that dogs,in a sense,have languages,but it is more complicated because it is not just them wagging their tails,but also giving out chemical displays.”

      He adds,“The research confirms earlier studies suggesting that dogs,like humans,had a left-side preference.If you are going to present a signal to a dog,it is sensible to put it on your left-hand side because that is where dogs,unlike most other animals,tend to look.It is another example of the similarity between dogs and humans.They are a lot more human than we give them credit for.”

      【语篇解读】 科学实验表明:狗摇尾巴传达了更多的我们以前不知道的信息,并且狗和人类还有许多我们以前不知道的相似性。

      ★5.What does it tell us if a dog wags its tail to the right?

      A.It was very energetic.

      B.It was in a bad mood.

      C.It might be unfriendly.

      D.It must be confident.

      解析:推理判断题。根据第一段中“...dogs which wag them to the left may be more friendly....while if it was wagging its tail to the right,far fewer dogs approached it in a confident manner.”和第二段的实验结果可知如果狗往右侧摇尾巴,说明它不友好,很少有其他狗接近它。故选C。

      答案:C

      ★6.What can be inferred from the second paragraph?

      A.Some dogs approach the robot dog confidently.

      B.Most dogs were afraid to approach the robot dog.

      C.Some dogs lack confidence with their owners present.

      D.Dog owners may influence the behaviour of their pets.

      解析:推理判断题。根据第二段实验中提到的“When the researchers excluded(排除)owners from being present”可知主人是否在场会影响狗的行为,故选D。

      答案:D

      ★7.What can we learn from animal psychologist's experiments?

      A.Dogs can communicate more than human beings.

      B.Dogs have more complicated emotions than monkeys.

      C.Dogs' tail-wagging conveys more information than previously believed.

      D.Dogs' intelligence can be much higher than any other kind of animal.

      解析:推理判断题。根据第一段中“...scientists using a robot have found that the way dogs use their tails is more complicated than we thought”和第三段中“...that dogs,in a sense,have languages,but it is more complicated because it is not just them wagging their tails,but also giving out chemical displays.”可知实验表明狗摇尾巴传达了更多的我们以前不知道的信息,故选C。

      答案:C

      ★8.What can we infer from Roger Mugfords words?

      A.The left-side preference should be studied further.

      B.Dogs have more in common with humans than we think.

      C.No other animals show the left-side preference except dogs.

      D.Dogs have a more complicated language than we people do.

      解析:推理判断题。根据最后一段“...The research confirms earlier studies suggesting that dogs,like humans,had a left-side preference”和“It is another example of the similarity between dogs and humans.They are a lot more human than we give them credit for.”可知狗和人类有许多我们以前不知道的相似性,故选B。

      答案:B

      第二篇

      Nancy Wake was born in New Zealand,in 1912.The family moved to Australia in 1914 and after being educated in Sydney,she travelled to Europe where she worked as a journalist.In Nazi(纳粹的)Germany she saw the rise of Adolf Hitler and Anti-Semitism.On one occasion in Vienna she witnessed Jews being whipped by members of the Sturm Abteilung(SA).In 1939 Nancy married the wealthy French industrialist,Henri Fiocca,in Marseilles.Nancy was in France when the German Army invaded in May 1940.After the French government surrendered,Nancy joined the French Resistance.She worked with Ian Garrow's group helping British airmen shot down over France to escape back to Britain.[来源:学优高考网]

      In December 1940 the network was betrayed and Nancy was forced to go into hiding.She continued to work for the French Resistance and was eventually arrested while in Toulouse.However,the authorities did not realize they had captured the woman known as the“White Mouse”and she was released after four days.

      It was now too dangerous to remain in occupied France and Nancy crossed the Pyrenees into Spain before travelling to Britain.She now joined the Special Operations Executive (SOE) and agreed to become a British special agent(特工).

      On 29th April 1944,Nancy was parachuted into the Auvergne region of France.Her main aim was to locate local soldiers and to provide them with some guns that were being dropped by parachute by the Royal Air Force four times a week.

      Nancy had the task of helping the resistance to prepare for the armed uprising that was due to coincide with the D-Dday landings.She also led a raid against the Gestapo headquarters in Mountucon and a German gun factory.Henri Tardivat,one of her comrades in the resistance later said that:“She is the most feminine woman I know,until the fighting starts.Then she is like five men.”

      After the war,Nancy worked for the Intelligence Department at the British Air Ministry.In 1960 she married John Forward and returned to Australia to live.

      【语篇解读】 文中讲述了Nancy在二战期间积极参加反对德国纳粹的战斗,勇敢出色地完成了多次战斗任务的故事。

      13.Which is the correct order of the following events according to the passage?

      a.Nancy joined the French Resistance.

      b.Nancy was arrested while in Toulouse.

      c.Nancy Wake was born in New Zealand.

      d.Nancy married John Forward and lived in Australia.

      e.Nancy Wake witnessed the cruelty of Nazi in Germany.

      A.c-e-b-d-a B.c-e-a-b-d

      C.e-b-a-c-d D.e-d-c-a-b

      解析:细节理解题。根据文中第一段“Nancy Wake was born in New Zealand,in 1912.On one occasion in Vienna she witnessed Jews being whipped by members of the Sturm Abteilung(SA).Nancy joined the French Resistance”和第二段的“She continued to work for the French Resistance and was eventually arrested while in Toulouse”及文章最后的“In 1960 she married John Forward and returned to Australia to live.”可知顺序为Nancy出生、目睹了德国纳粹的残忍、加入法国抵抗运动、被捕、嫁给John Forward在澳大利亚居住。故选B。

      答案:B

      14.Why was Nancy arrested in Toulouse?

      A.Because she killed a German solider in France.

      B.Because she was not fond of France at all.

      C.Because she worked for the French Resistance.

      D.Because she helped a Frenchman run away.

      解析:细节理解题。根据第二段“She continued to work for the French Resistance and was eventually arrested while in Toulouse.”可知她被捕的原因,故选C。

      答案:C

      15.What can we know from the 4th paragraph?

      A.Nancy said nothing to the enemy and was set free after a few days.

      B.Nancy was active in the French movement and killed many enemies.

      C.Nancy's task was to find local soldiers and give them some guns and firearms.

      D.Nancy's work was to take care of patients and lead them to the destination safely.

      解析:细节理解题。根据第四段“Her main aim was to locate local soldiers and to provide them with some guns”可知Nancy的任务是定位当地士兵然后给他们提供枪支,故选C。

      答案:C

      ★16.Which of the following can best describe Nancy?

      A.Beautiful and shy.

      B.Patient and careful.

      C.Thoughtful and strong.

      D.Brave and capable.

      解析:推理判断题。根据文中Nancy参加抵抗运动,被捕释放后依旧投入战斗并多次出色完成任务的描写可知她是一个勇敢能干的人,故选D。

      答案:D

    纠错评论责编:examwkk
    相关推荐
    热点推荐»

    book.www.qcwfr.com

    • 全国英语等级考试口试必备第五级
      ¥15.80
    • 全国英语等级考试教材第五级(全新版)
      ¥49.00
    • 高教版全新全国英语等级考试教材第5级+辅导5件套
      ¥194.00
    • 高教版全新全国英语等级考试教材第5级公共英语五级标准教程PETS1
      ¥50.00
    • 高教版全新全国英语等级考试教材第4级公共英语四级标准教程PETS4
      ¥60.00
  • 规模化生产或为AI发展方向 2019-04-20
  • 韩国1500吨级舰艇疑似发生爆炸 一人重伤 2019-04-20
  • 回复@笑傲江湖V:7000 2019-04-01
  • 民政厅“挪公款盖私房”实属集体腐败 2019-04-01
  • 【理上网来·喜迎十九大】中国特色社会主义是实现伟大梦想的旗帜 2019-03-23
  • 我指的是支持楼主允许企业和灵活就业及专家型科技工作者可以根据自己身体状况灵活选择退休年龄。 2019-03-20
  • 北欧的千湖之国被选为2018全球最幸福国家 2019-03-09
  • “2018上影之夜”姜文等为“谢晋经典电影回顾展”揭幕 2019-03-05
  • 这些“难民”大部分好吃懒做,无一技之长,犯罪率又高,你要接回去就噹祖宗供着吧。[哈哈] 2019-03-04
  • 连续吊打昔日宿敌!残阵蓝队扬威 伊朗日薄西山巅峰不再 2019-03-04
  • 习近平会见蒙古国总统巴特图勒嘎 2019-03-04
  • 习近平春节前夕赴江西看望慰问广大干部群众 2019-03-01
  • 女性之声——全国妇联 2019-03-01
  • 甘肃省在全国率先实现食药稽查执法数字化 2019-02-24
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-02-24