• 规模化生产或为AI发展方向 2019-04-20
  • 韩国1500吨级舰艇疑似发生爆炸 一人重伤 2019-04-20
  • 回复@笑傲江湖V:7000 2019-04-01
  • 民政厅“挪公款盖私房”实属集体腐败 2019-04-01
  • 【理上网来·喜迎十九大】中国特色社会主义是实现伟大梦想的旗帜 2019-03-23
  • 我指的是支持楼主允许企业和灵活就业及专家型科技工作者可以根据自己身体状况灵活选择退休年龄。 2019-03-20
  • 北欧的千湖之国被选为2018全球最幸福国家 2019-03-09
  • “2018上影之夜”姜文等为“谢晋经典电影回顾展”揭幕 2019-03-05
  • 这些“难民”大部分好吃懒做,无一技之长,犯罪率又高,你要接回去就噹祖宗供着吧。[哈哈] 2019-03-04
  • 连续吊打昔日宿敌!残阵蓝队扬威 伊朗日薄西山巅峰不再 2019-03-04
  • 习近平会见蒙古国总统巴特图勒嘎 2019-03-04
  • 习近平春节前夕赴江西看望慰问广大干部群众 2019-03-01
  • 女性之声——全国妇联 2019-03-01
  • 甘肃省在全国率先实现食药稽查执法数字化 2019-02-24
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-02-24
  • 广东十一选五

    成人高考

    各地资讯
    当前位置:广东十一选五 >> 成人高考 >> 专升本模拟试题 >> 外语 >> 文章内容

    报考指南

    招生简章

    点击排行

    3d开奖结果:2019年成人高考专升本英语巩固练习及答案(八)

    中华考试网(广东十一选五)    [ 2019年3月23日 ]  【

      II. Vocabulary and Structure( 15 points)

      Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

      6. I don't know how to play bridge(桥牌) and__________

      A. my wife doesn't neither

      B. my wife does either

      C. neither does my wife

      D. neither my wife does

      答案:C

      7.--Did you tell him where she __________?

      --Yes. And I also told him she__________until the next month.

      A. had gone;wouldn't come back

      B. has gone;won't come back

      C. had been;wouldn't come back

      D. went;didn't come back

      答案:A

      ( ) 8.--He hardly has anything nowadays,9

      --No,I don't think so!

      A. has he

      B. doesn't he

      C. does he

      D. hasn't he

      答案:C

      ( ) 9. Twenty miles__________a long way to cover.

      A. have been

      B. is

      C. are

      D. Were

      答案:B

      ( ) 10. It was difficult for him to buy good shoes because he had such a big__________of feet.

      A. pair

      B. size

      C. couple

      D. Number

      答案:A

      ( )11.__________determines a good meal varies from country to country.

      ntry.

      A. What

      B. That

      C. It

      D. Which

      答案:A

      ) 12. To get the job started,__________ I need is your permission.

      A. only what

      B. all what

      C. all that

      D. only that

      答案:C

      ) 13. The ancient Egyptians compared the rising of the sun__________the beginning of life.

      A. With

      B. to

      C. for

      D. As

      答案:B

      14. When there are small children around,it is necessary to put bottles of pills out of__________

      A. hold

      B. reach

      C. place

      D. Hand

      答案:B

      15. They are not aware of the reasons __________ people are unwilling to discuss insurance.

      A. When

      B. Where

      C. why

      D. How

      答案:C

      16.--I think you should phone Jenny and say sorry to her.

      -- __________. It was her fault.

      A. No way

      B. Not possible

      C. No chance

      D. Not at all

      答案:A

      17. You must take__________for granted that I will help you.

      A. it

      B. that

      C. This

      D. Its

      答案:A

      18. Had he worked harder, he__________the exams.

      A. must have got through

      B. would have got through

      C. would get through

      D. could get through

      答案:B

      19. I feel my health__________

      A. improve

      B. to be improving

      C. to be improved

      D. to have improved

      答案:A

      20. The film I saw yesterday is the best one __________I've ever seen.

      A. which

      B. that

      C. what

      D. of which

      答案:B

    1 2 3
    责编:jiaojiao95 评论 纠错
    • 学历考试
    • 会计考试
    • 建筑工程
    • 职业资格
    • 医药考试
    • 外语考试
  • 规模化生产或为AI发展方向 2019-04-20
  • 韩国1500吨级舰艇疑似发生爆炸 一人重伤 2019-04-20
  • 回复@笑傲江湖V:7000 2019-04-01
  • 民政厅“挪公款盖私房”实属集体腐败 2019-04-01
  • 【理上网来·喜迎十九大】中国特色社会主义是实现伟大梦想的旗帜 2019-03-23
  • 我指的是支持楼主允许企业和灵活就业及专家型科技工作者可以根据自己身体状况灵活选择退休年龄。 2019-03-20
  • 北欧的千湖之国被选为2018全球最幸福国家 2019-03-09
  • “2018上影之夜”姜文等为“谢晋经典电影回顾展”揭幕 2019-03-05
  • 这些“难民”大部分好吃懒做,无一技之长,犯罪率又高,你要接回去就噹祖宗供着吧。[哈哈] 2019-03-04
  • 连续吊打昔日宿敌!残阵蓝队扬威 伊朗日薄西山巅峰不再 2019-03-04
  • 习近平会见蒙古国总统巴特图勒嘎 2019-03-04
  • 习近平春节前夕赴江西看望慰问广大干部群众 2019-03-01
  • 女性之声——全国妇联 2019-03-01
  • 甘肃省在全国率先实现食药稽查执法数字化 2019-02-24
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-02-24